Maestro Don Hebe

Inka Healer-Musician

 

När jag var i Peru 2016 fick vi möta en healer som använde ljud, vibrationer och urgamla instrument från Inkafolket och även av pre-Inkabefolkningar. Det var en fullständigt magisk upplevelse.

Mannen var Maestro Don Hebe, och med snäckskalet han har på bilden blåste han längs vår ryggrad och vi fick höra vår egen kropps vibration i ljud, i toner. Du som varit med om en trumresa eller gongbad vet att ljud och vibrationer går förbi intellektet och rakt in i kroppen och hjärtat. Det här var bland det mäktigaste jag upplevt i form av healing.

Kvällen med Don Hebe var en sån där upplevelse jag aldrig kommer glömma, och jag har ofta tänkt att om jag fått träffa honom igen skulle det vara så mycket jag skulle vilja fråga honom om.

Det är så glädjande och hedrande att Maestro Don Hebe nu kommer till Sverige och Skellefteå 7-10 februari! Varmt välkommen att möta honom och ta del av ovärdelig kunskap och erfarenhet från urfolken i Peru! Don Hebe pratar spanska och Richard översätter till engelska. Richard är mycket bra på engelska så det är inga problem att hänga med och lyssna. Om du själv vill formulera frågor till Don Hebe kan du få hjälp med översättning.

Boka en plats på workshop helgen 8-9 februari! Du kan vara med en eller båda dagar. Vi håller till i Södra Hedensbyns byagård, adress S Hedensbyn 43. Såväl sessioner och workshop hålls i denna lokal.

Måndag och fredag kommer det att finnas möjlighet till privata sessioner. Donationer för deltagande är 100 euro för privata sessioner och 110 euro per dag för workshop. Vill du boka en plats på workshop, maila anna@alight.me. Privata tider finns på Boka Direkt! 

 

 

GRATIS FÖRELÄSNING FREDAG 7 FEBRUARI 18.30-21

Södra Hedensbyns byagård

Varmt välkommen att träffa Don Hebe och Richard Aguayo för mer information om traditionen från Peru.

Du får också veta hur vi i väst kan bidra till att förändra situationen i Peru och Amazonas idag och därmed förändra vårt eget och världens öde!

Ingen föranmälan krävs men klicka gärna ”kommer” i evenemanget på Facebook.

Vill du vara med på workshop under helgen eller få privat session på måndag rekommenderar vi att du bokar plats redan nu, vänta inte med det tills efter föreläsningen, då kan det vara fullt…

 

PRIVATA SESSIONER

Fredag 7 februari och måndag 10 februari

Södra Hedensbyns byagård

Fredag12.00-17.30

Måndag 8.00 – 19.30

Sessionen är 60 min, pris 100 euro betalas kontant i euro

Tiderna finns på Boka Direkt

 

Workshop

8-9 februari Lördag och Söndag 10-17

Saturday, February 08, Part 1 – Working with Wind Whistles
Sunday, February 09, Part 2 – Working with Water Whistles

Södra Hedensbyns byagård

Pris för workshop 110 euro per dag som betalas kontant i euro. Du kan boka en eller båda dagar. Reservera din plats genom mail till anna@alight.me. Eftersom detta är ett ideellt arrangemang är ditt bidrag en donation och anmälan är därför bindande.

MER INFORMATION OM TRADITIONEN FRÅN PERU

I tusentals år har urbefolkningar i Peru bevarat gamla kunskaper och helandetekniker som hållits hemliga för att de betraktats som heliga. Tiden är nu inne att dela dessa kunskaper.

Maestro Don Hebe har under 50 år forskat, samlat och spelat ceremoniella och helande instrument, såväl från Inkafolket som långt före inkatiden. Han har unika kunskaper om helande med hjälp av ljud och vibrationer. Under privata sessioner och två dagars workshop kommer han att hjälpa oss komma i kontakt med naturkrafterna, Moder Jord, Solen, Månen, Bergen och den universella livskraften.

Med renande, helande ceremoniella sessioner kommer han att hjälpa oss var och en att komma i balans på alla nivåer av vår energi: fysiskt, känslomässigt, mentalt, sexuellt och andligt. Detta möte är en unik möjlighet att lära sig mer om de kunskaper som urfolken i Peru under tusentals år bevarat, och hur vi kan använda dessa kunskaper i modern tid. Det är också en möjlighet att få personlig healing av såväl fysiska obalanser som känslomässiga trauman.

Don Hebe reser tillsammans med Richard Aguayo som ägnat 35 år åt att förmedla kontakt mellan kraftfulla healers i Peru och människor i väst och på så sätt höja medvetenheten i världen.

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till ett som kommer att förändra dig, göra dig mer medveten och uppleva livet från ett helare perspektiv. Det kommer att bli en upplevelse att hämta kraft ifrån resten av ditt liv! Varmt välkommen att möta Maestro Don Hebe och Richard Aguayo från Peru, två av de kanske viktigaste människorna på planeten just nu!

 

MER OM MAESTRO DON HEBE

“For thousands of years my Peruvian Native Maestros have kept secret the sacred methods  they use to rise through the different spiritual healing levels”

A select group of healers have used the sounds, vibrations and music produced by unique instruments  such as Water Whistling Vessels and Flutes made from condor, puma and human bones to allow people to connect with the healing energy of PachaMama (Mother Earth), Tayta Inty (Father Sun),  Mama Killa (Mother Moon), the Apus (Mountain spirits) and Wiracocha (Universal Energy).

Don Hebe, an Inka musician from Cusco, Peru, has spent 50 years seeking out, investigating, collecting and playing ceremonial, curative musical instruments, both Inka and pre-Inka. He has spent his life with healers from the Andes and the Amazon, learning the ancient wisdom of playing and creating the most incredible and sweet healing sounds. Celebrating incredible sessions for cleansing and enhancing  the energies of our bodies… mentally, physically, emotionally, spiritually and sexually, bringing them into balance through the sounds of Sacred Instruments, some of them 2,000 years old. Flutes made from the bones of condors, pumas, and even from humans, Ocarinas (an old type of wind instrument), Sea Shells,  and the famous Peruvian Whistling Vessels; which could only be played by Masters who knew the healing powers of the water and air elements

 

Don Hebe uses amazing instruments recovered from the tombs of real ancient healers  from the high Andes and the Peruvian desert in his healing-ceremonies. Don Hebe will take a spiritual journey through Europe in February 2020. A special time where he will  share these ancient secrets through private healing sessions and ceremonial workshops. He will help  people to work directly on their own healing by teaching them an Andean breathing technique.  This technique is also used to play the ancient easy-to-play whistles and ocarinas. They are thousands  of years old and are museum pieces, but are still used exactly as they once were – not just as  musical instruments, but as sacred forms of spiritual catharsis. Proudly presented by the PachaMama School, Richard Aguayo, who has dedicated the last 35 years of his life to healing and beautifying PachaMama, our Mother Earth, via extraordinary natural events, and sharing the sacred ancestral knowledge of Peru around the world.

Healing Sessions

Don Hebe will conduct healing sessions using his exclusive and sacred musical instruments,  employing the same wisdom and technique used by his Inka ancestors.

In each session he will play at least 7 different amazing wind instruments, moving them around the body of the participant creating healing waves of sound from huge Clay Trumpets, Seashells,  Ocarinas, Water Whistling Vessels and Flutes (the healing instruments found in the tombs of Inka and  Pre Inka-Masters). These unusual and sweet musical sounds help to open energetic doorways into the luminous body of the participant, then gently they enter the physical body to create an amazing cleansing and healing. The result is their life energy will start to move in a different way, reaching all organs of the body with ‘Hampi’, the supreme energy of PachaMama. Increasing mental, physical,  emotional, spiritual and sexual energy levels. This beautiful process creates a beautiful balance with nature, as most of Don Hebe’s instruments were created by real ancient healers,  to mimic the shapes and sounds of birds and animals.

Workshop

 

Healing sounds – playing an Ancient Peruvian Whistler
(Participants do not need any previous musical experience)

 

Imagine yourself being able to play sacred Whistles which were  created thousands of years ago by real Inka and Pre-Inka Healers. Imagine yourself becoming an animal of power with the ability  to heal yourself and let go of your traumas, pains, fears and illnesses. This seminar is full of unique and ancestral teachings, healings and ceremonies. Don Hebe will begin with an explanation of each of his healing instruments, flutes and whistles, so participants are familiar with all of them (each takes the form and sound of a sacred animal from the Inka and Pre-Inka spirituality)

With deep love, Don Hebe will also play his extraordinary collection of ancient Clay Trumpets,  Water Whistles, Ocarinas, Pincuillos, and Flutes, asking permission of the spirits,  through ceremony, to guide and lead us into a unique healing process.

Then, with tremendous dedication, he will teach participants ancient Andean techniques of breathing, and how simple and easy it is to play the Water Whistling Vessels.  Since the wise, ancient healers created these tools to improve the breathing, allowing one to enter a deep meditative state, whilst still being able to blow and create magical healing sounds. He will also enable participants to connect to their personal Water Whistling Vessel,  each of which takes the form of an animal. Ancient Maestros created these sacred instruments as a way  to allow people to enter into a unique connection with their power animals.

Under his extraordinary spiritual guidance, participants will start to play their Water Whistling  Vessels together. This is the moment where we become a healing family, and little by little build up different sounds, tones and music which vibrations can open different energetic doors in our bodies and be able to reach incredible healing dimensions. The same spiritual levels we attain with ‘Ayahuasca-the mother plant’, where time and space cease to exist, and together we are better able to connect to the renewing energies of the Tayta Inty (Father Sun) and Mama  Killa (Mother Moon).

“A truly life changing experience”