VÄLKOMMEN MAMA SELMIRA!

Varmt välkommen till en unik möjlighet att möta Mama Selmira, healer från Amazonas!

Mama Selmira kommer till Skellefteå och håller utbildning lördag och ceremoni på söndag 19-20 oktober! 

Mama Selmira berättar att hon har väntat i mer än 60 år på kallelsen att dela sin visdom som en del av den gamla profetian om Örnen och Kondoren, att västvärlden och sydamerikanska ursprungsbefolkningarnas visdom ska mötas.

Nu har hon fått kallelsen från Spirit att tiden är inne. Därför har hon tackat ja till inbjudan att komma till Europa och dela den fantastiska kunskap om healing och ceremonier som hon har samlat under ett liv som healer i Amazonas.

Mama Selmira kommer tillsammans med Richard Aguayo från Peru som tolkar till engelska. Richard har dedikerat sitt liv till att sprida visdomen från ursprungsbefolkningarna i Sydamerika till oss i Västvärlden, som en del av den gamla profetians uppfyllelse att tiden för oss att mötas är nu.

Om du känner att du vill svara på kallelsen att möta Mama Selmira i Skellefteå i oktober så är du varmt välkommen!

Jag har varit med på Mama Selmiras workshop och även fått en privat session och det är en upplevelse som inte kan beskrivas i ord. Att möta Mama Selmira är som att möta hela Amazonas med dess färger, liv och sprudlande energi…

Har du inte möjlighet att vara med denna helg kan du ändå bidra med en donation till Mama Selmiras resa och till Amazonas, kontakta mig i så fall!

WORKSHOP

 

Workshop lördag och söndag 19-20 oktober 
Lokal IOGT gården i Skellefteå, Kanalgatan/Magasingränd
Lördag 10.00 – 18.00 The Astral Body donation 110 euro Platser finns!
Söndag 10.00 – 18.00 The Spiritual Path donation 110 euro WORKSHOP ÄR FULLBOKAD
CEREMONI FÖR AMAZONAS Söndagkväll 19.00 – 21 Kostnadsfritt, ingen förbokning.
Kom i tid, max 150 personer ryms i lokalen!
 Mama Selmira pratar spanska och Richard översätter till engelska.  Richard är mycket bra på engelska så det är inga problem att hänga med och lyssna. Om du själv vill formulera frågor till Mama Selmira kan du få hjälp med översättning.

Ta med egen lunch och fika, kaffe och te finns på plats. Betalning i kontanta euro. Bankomaten vid Swedbank i Skellefteå har euro.Din betalning är en donation och ingen tjänar pengar på detta, vi som arrangerar gör det ideellt. Alla pengar går till resa, omkostnader och tillbaka till familjerna i Shipibo och de välgörenhetsprojekt i Amazonas som Richard Aguayo håller. Det kommer att finnas tyger, smycken och hantverk från Shipibo att köpa som också ger ett bidrag direkt till familjerna.  Det är ett tillfälle till unika julklappar och födelsedagspresenter…

Anmälan till workshop är bindande. Får du förhinder kan du överlåta platsen till en vän, men du förväntas bidra med din donation även om du inte kommer – eftersom pengarna behövs för att genomföra denna resa!

 

CEREMONI FÖR AMAZONAS

Söndagkväll 20 oktober kl 19 -21 håller Mama Selmira en ceremoni för Amazonas som är kostnadsfri och öppen för alla som vill på IOGT – gården i Skellefteå! Ingen förhandsbokning, bara att komma! 

Hit är alla välkomna, dvs våra familjer, barn och våra föräldrar, alla som vill träffa Mama Selmira och be för Amazonas. Vi ska ta med en blomma och Mama Selmira håller ceremonin. Richard kommer att informera om de välgörenhetsprojekt som pågår i Amazonas som vi kan vara med och bidra med på lång sikt, inte bara just nu när det brinner.

Situationen i Amazonas är komplex. Det är inte bara urfolken som behöver hjälp – de behöver sitt land och för övrigt  är snarare vi västerlänningar som behöver deras hjälp att lära oss ställa om till ett hållbart liv… Ska en radikal förändring ske är det de illegala gruvarbetarna och familjerna som är anställda av boskapsägarna som behöver hjälp att förändra sina liv eftersom de riskerar att förlora sin nuvarande försörjning. Richard har ett projekt där fotbollstränare utbildar barnen till illegala gruvarbetare som är födda i Amazonas att lära sig älska sig själva och därmed älska Amazonas, Moder Jord och allt levande. Han menar att den generationen kommer att avgöra regnskogens öde…

Det är två väldigt stora, medvetna själar som vi kommer att få möta! Det är så otroligt stort att de gör den långa resan hit, så det känns väldigt bra att vi kommer att kunna välkomna alla som vill till en ceremoni där alla också kan bidra med vad vi kan till Amazonas – och därmed till världen!

Du behöver inte anmäla dig för att vara med på ceremonin.Den kommer att vara öppen för alla, i mån av plats i lokalen.
Privata sessioner FULLBOKADE 
är 45 min, dagtid måndag-onsdag och donationen är 90 euro i kontanter. Sessionerna sker hemma hos Anna på Sunnanå i Skellefteå. Inför en session kan du ställa frågor och berätta vad du vill ha hjälp med. Mama Selmira pratar spanska men Richard tolkar till engelska. Har du allergi eller astma behöver du veta att Mama Selmira blåser tobaksrök under sessionerna, och i huset bor två katter.
Gåvor till Mama Selmira
Många vill ge Mama Selmira och Richard gåvor vid ceremoni och sessioner. De ber oss i stället ge en donation till något av välgörenhetsprojekten i Amazonas, då de helt enkelt inte har plats i bagaget. Ta hellre ut 10 euro extra när du kommer!

 

MAMA SELMIRA

 

Mama Selmira says:When I was just a small girl, the elder Shipibo healers said to me:

”The sparkling sunrises in the great Amazon forest will bring you much joy and peace and the long moments you will spend enjoying the sound of the beautiful Amazon River will bring you wisdom. Keep these voices of nature inside you, and one day you will speak on behalf of them to the world. Your mission in life is to be the voice and the healing strength of Sacha Mama, our Mother Jungle”.

The Mama of the Amazon

Mama Selmira is part of a small group of old Shipibo healers. They are an enigmatic group of Amazonian natives who are well known as ’The Astral Travelers’. Doña Selmira, or Mama Selmira as she’s known, has been waiting more than 60 years to carry out the prophecy of the Elders. Now she has heard from her spirits and they have given her permission to share this wisdom. Mama Selmira has accepted an invitation to make this trip to Europe, so that she can share her incredible world of ceremonies teachings and incredible healing.

Mama Selmira smoking

Mama Selmira is an amazing woman and a master in the use of the sacred Amazon Pipe which is only smoked during healing ceremonies using the divine Mapacho-wild Tobacco found only in the heart of the Amazon Rainforest.
She is also a unique keeper of the ancient Ikaros, or curative songs, that she sings when she ’paints’ on people’s bodies during ceremony. Afterwards the receivers of this special ritual will enter into an intense time of healing and extraordinary joy and spiritual growth.

Ceremony

Mama Selmira has been carrying out these healing ceremonies since she was a little girl and this has enabled her to become truly skilled at these body paintings. The ’paint’ is made using only natural fruits and plants which she collects from the most isolated areas of the green Amazon. The painted designs are gorgeous, they are perfectly symmetrical and painted onto important energetic areas of the body, allowing a mysterious healing process to take place through a deep inter-connection of the curative energies of both nature and the cosmos.
(These paintings can remain on the body of a person for up to 15 days, fading gradually over time)

During her trip to Europe, Mama Selmira will lovingly share the traditional
Shipibo ceremonies, painting mystical designs onto the following parts of
the bodies of the participants

Day 1 -Full Day Seminar The Astral Journey
Face (The Mental Body)
Saturday Oct 19

According to the Shipibo-Conibo Masters (Amazon native group) the impurity of our Astral Body can directly influence our traumas, and this is reflected in our character, feelings, emotions and actions and can often lead to a negative chain of fear, feelings of rejection, guilt, anger and especially to dis-ease (it’s no coincidence they are called diseases).

In this Ceremonial Workshop Mama Selmira will share the essence of the Shipibo wisdom, teachings on the purification of the Astral Body. It will be a day filled with healing through her Ikaros (sacred songs). As she smokes her ceremonial Pipe with the healing Tobacco-Mapacho, she will also paint the faces and bodies of the participants, using a natural paint which has been used by the Amazonian natives for thousands of years and which allows us to enter a wonderful state of harmonious spiritual restoration both with nature and with the universe that surrounds us. This is a non-permanent, temporary ’paint’. There will be also a time where participants will be part of individual and group cleansing dances under the guidance of the ceremonial songs of this beautiful Mama

Price: Euro 110 per participant

Day 2- Full Day Seminar The Spiritual Path
Solar Plexus (The Spiritual Body)
Sunday Oct 20

The Spiritual Body is one of the most sensitive areas of our energetic body, and at the same time it’s the key centre to our life force energy. According to the ancient Amazonian healers, it’s the solar plexus where this gate is located, and for that reason they concentrate all their healing in this sensitive and beautiful area. It is here we can do the most deep and intense healing and cleansing to rid ourselves of any blockages we may have. Mama Selmira will dedicate this day to performing a deep cleansing of our life energy through a ceremonial painting ritual on the solar plexus. The mysterious designs she paints will start to appear gradually on the skin helping spirit to bring our masculine and feminine energies into balance. Mama Selmira will also use her Ceremonial Pipe with the sacred Mapacho-Wild Tobacco for this purpose. Ancient, sacred Ikaros will be also sang during the whole process to bring protection to this holy body. This promises to be a wonderful experience that will bring us into harmony with ourselves and especially with the spirits of nature and all their wisdom. (It is essential participants bring light clothing, and-or swimwear, sandals, a towel and a blanket).

Price Euro 110 p.p.

Private sessions

Many of our illnesses originate from the time we spent in our Mother’s belly. Mama Selmira wishes to help people find healing for any traumas and sorrows that they carry with them from their time in the womb. This private healing session is a unique opportunity to interact directly with the problems or traumas of the individual. During this unique process she will invoke her Ikaros (sacred songs) as well as using other natural elements, such as the Sacred Tobacco, natural paints in a variety of colours (non-permanent) and other tools that she will bring with her from her Amazon Medicine Garden. This is a very special opportunity that will enable the participants to realign spiritually. Improving harmony with their life energy and thus with the higher energies of the Cosmos.

Price per Session: Euro 90
– Sessions: 45 minutes per person

Public Ceremony: Prayers for SachaMama Our Mother Amazon Jungle
Sunday, october 20th, Free Night ceremony from 19:00 to 21:00
The fire is destroying more and more of our beloved SachaMama –
Our Mother Jungle Amazon.
Illegal mining – illegal loggers – destructive agriculture and now more fire…
It is time to act and pray together.

This is an exceptional and vitally necessary ceremony, a night full of prayers of forgiveness, love, hope and healing for our beloved SachaMama, Mother Amazon Jungle. This is your chance take part and help.

Sharing all of her wisdom, respect and love, Mama Selmira will perform an impressive prayer ceremony in her ancestral Amazonian Shipibo language. She will thank her beloved home, the natural paradise of her ancestors, who taught her all the secrets of this wonderful and great medicinal garden, which has been being destroyed for hundreds of years. And now it is burning! It’s the home of animals, birds, trees and natives who cannot understand the reasons for the destruction.

Now it is time for us to do something significant, something valuable for ourselves, for our children, our families and most especially for our great home. Our PachaMama – Mother Earth, with all of her rivers, seas, lakes, mountains, valleys, canyons, deserts, snows, rains, winds, animals, birds, fishes, and all the living things we share our daily lives with. Our great SachaMama – Madre Amazon Jungle, who feeds us, sustains and regulates us energetically.

Mama Selmira wants to invite everyone, all families and their children to join us in a powerful night of ceremony and prayers that can help to change our lives and heal our precious SachaMama.

We invite each participant to bring small natural branches and natural flowers to this ceremony (please try to avoid buying them. If possible take a walk and find them or maybe you have them already from a previous time you have spent in nature). Mama Selmira will put branches and flowers together in a basket to make an offering and will invite each participant to add their own flowers into the basket at the end, along with their deepest prayers of forgiveness and healing to SachaMama. During this ceremony Mama Selmira will sing her sacred Ikaros or Songs of Healing. At the end we will sing, dance and celebrate as children of the great PachaMama – Mother Earth.

We walk barefoot in order to feel the freshness of the Amazonian sacred land.
We breathe deeply in order to fill our lungs with pure Amazonian oxygen.
We bathe in the most powerful healing waters of our planet in the Amazon.
We nourish ourselves with the best fruits and we warm our bodies with the millions of trees in this enormous medicine garden… The Amazon.
We should always say thank you to SachaMama, Mother Selva, Mother Earth.
It’s always time to thank Sacha Mama – Mother Selva, Mother Earth
(Inspiration and reflection after living and learning in the Amazon for 20 years – Richard Aguayo)