Här kan du lyssna på en 30 minuters introduktion till resan till Glastonbury i augusti! Föreläsningen är inspelad på ceremonikvällen vid vårdagjämningen 22 mars 2019 i Skellefteå.

 

Har du bokat din semester än? Har du lust och möjlighet, ta ledigt vecka 33 och åk med oss till Glastonbury för en oförglömlig upplevelse denna sommar!

Vi ses i Glastonbury torsdag 15-lördag 17 augusti 2019 där du kan vara med på kursen ”Miracle Minds in Avalon”.

I det lilla samhället Glastonbury möts flera av jordens leylinjer. Det är en kraftplats i sig och det är därför den bär så mycket historia. Det är platsen där den gamla och den nya världen möts. Det var den gamla världens sista utpost i England innan kristendomen tog över. Det är därför naturligt att det blir den plats där allt börjar om i den nya tiden som är nu. Genom den här resan ger du dig själv en nystart i din personliga utveckling. Det blir en tre dagars kick-off för ett medvetet liv!

Denna resa är för dig som:

 

– Känner en dragning till England och dess kraftplatser

– Fascineras av myterna om Avalon, Morgaine, Merlin och kung Arthur

– Gillar att resa och uppleva historiska platser

– Drömmer om att resa i sällskap med andra som vill leva ett medvetet liv

– Är nyfiken på En Kurs i Mirakler och vill lära dig mer

Inga förkunskaper behövs!

 

Vad du får:

 

En introduktion till En Kurs i Mirakler – de grundläggande tankegångarna och hur vi kan praktiskt tillämpa dem i våra liv för att komma i rätt relation med oss själva, agera mer kärleksfullt och praktisera förlåtelse

Guidade vandringar på den historiska platsen i Glastonbury

Uppleva de magiska berättelserna om Avalon och förstå vad vi idag kan lära av det som hände då. Hur vi i modern tid kan använda myterna för att lära oss mer om oss själva och hur vi kan bidra till att vända världen rätt igen.

Ett tryggt space i en medveten grupp av medvandrare

Tid och utrymme för egen reflektion och vila i kombination med en cirkel av gemenskap där vi kan dela våra upplevelser med varandra

En unik möjlighet att uppleva och utvecklas som kan bli en nystart för ett medvetet liv!

 

Vad är En Kurs i Mirakler?

 

Världens alla religioner, livsåskådningar, ursprungsbefolkningars historia och mystiska traditioner kokar alla ner till samma kärna: vi är alla en, världen är en illusion och kärleken är den enda kraft som verkligen är sann.

I väst är vi uppvuxna med kristendomen som den presenteras i Bibeln. Bibeln är verkligen en blandning av högt och lågt – här finns kärleksbudskapet men också så mycket fördömande att de flesta av oss som vill leva ett medvetet liv inte kan ta kristendomen till oss. 1976 publicerades En Kurs i Mirakler som formulerar kärleksbudskapet med en kristen terminologi, som förklarar förlåtelsens kraft och är fullständigt utan fördömande. EKIM formulerar det budskap som är kärnan av alla livsåskådningar med ord som matchar det västerländska intellektuella tänkandet i vår tid. EKIM är ett tankesystem utifrån en mycket hög medvetenhet. Den är upplagd som en självstudiekurs så den har inga lärare, samtidigt som alla studenter också är lärare.

EKIM kan kännas svår, tung och trögläst om vi försöker ta oss igenom den från pärm till pärm. Under våra dagar i Glastonbury får du en introduktion till tankegångarna som gör att du kommer att känna dig mer motiverad att läsa EKIM, att börja tänka ”mirakelsinnat” och praktisera sann förlåtelse när du kommer hem.

 

Våra tre dagar tillsammans

 

Förmiddagarna ägnar vi åt Mirakelkursen. Om vädret tillåter håller vi till utomhus på vägen upp till Glastonbury Tor. Eftermiddagarna gör vi stadsvandringar då du får ta del av Glastonburys magiska historia och se de mytomspunna platserna som Arthur och Guineveres grav, den röda och vita källan, trädet från Mellanöstern som blommar på vintern och Glastonbury Tor som en gång var Avalons ö.

Glastonbury är så litet så vi färdas endast till fots. Du behöver vara i god form så du orkar promenera och behöver bra skor!

Under våra dagar tillsammans kommer det att finnas mycket tid för vila, reflektion och egen tid. Min erfarenhet är att vi påverkas av att bara vara på en plats som denna, och vi behöver tid för oss själva med Moder Jord. Samtidigt har vi ett tryggt space i gruppen där vi kan dela tankar och insikter som kommer hela gruppen tillgodo. Vi kommer alla att utvecklas under våra dagar tillsammans. Det blir en resa att hämta kraft från under resten av livet!

 

Pris:

Privatperson 6500 kr inkl moms för kursen torsdag-lördag.

Faktura till företag 6500 kr + moms

 

Vad som tillkommer:

kostnad för resa, boende och mat.

Resa: Du bokar själv flyg till London och resan till Glastonbury med tåg/buss. Vill du börja veckan med några dagar i London på egen hand och/eller åka till Stonehenge en dag innan kursen börjar så är det fullt möjligt! Vi möts då i Glastonbury på torsdag morgon. Är vi ute i god tid går det hitta billiga flyg till London både hos SAS och Norwegian. Vi tipsar om sätt att ta sig från London till Glastonbury.

Boende: Är du ute i god tid kan du boka på samma Bed&Breakfast som vi. Annars finns det massor med B&B i Glastonbury. Priser varierar med pundets värde men är ungefär som i Sverige, ca 500 kr per person och natt för del i dubbelrum.

Mat: kostar ungefär som i Sverige. Vi kommer att äta lunch ”på stan” under gemensamma vandringar men kvällarna är fria. Du kan då välja mellan restaurang eller gå på en mataffär och göra en picknick till någon av de magiska platserna…

Shopping: Glastonbury High Street är som verklighetens Diagon Alley i Harry Potter. Här finns butiker som inte går att hitta någon annanstans i världen. Ta med en stor resväska och ha en shoppingbudget!

Som du förstår är det omöjligt att i förväg räkna ut total kostnad för resan. Men räkna med flyg och samma priser som en semester i Sverige.

 

Hur bokar jag?

Du säkrar din plats genom att maila anna@alight.me och betala bokningsavgift 1000 kr på Swish 1234-00 21 35. (återbetalas endast om kursen/resan blir inställd av oss arrangörer)

 

Vilka är vi?

Anna Larsson från Skellefteå håller utbildningar och vägledningssessioner i shamansk healing. Student i En Kurs i Mirakler sedan 10 år tillbaka. Älskar England och är Avalon-fantast. Glastonbury är en plats på jorden jag ständigt vill återvända till!

Peter Hedström är gift med Anna och kommer att assistera och ha koll på det praktiska på resan. Gillar England och engelska motorcyklar. Vill gärna läsa En Kurs i Mirakler men har inte kommit igång ännu.

 

Varmt välkommen till en oförglömlig resa!