Välkommen till Let it flow!

Hur pengars energi kan verka för dig och dina drömmar i stället för att vara ett hinder!

Det här är en utbildning för dig som:

* Drömmer om att göra mer av din hobby och kanske starta eget men det tar emot när du tänker på att ta betalt för dina tjänster, behandlingar, din konst eller ditt hantverk

* Driver eget företag på hel-eller deltid och upplever att du hela tiden får kämpa med pengar och har svårt att ta betalt

* Har en fast inkomst men ändå ständigt får brottas med frågor som rör pengar och vill ha hjälp att komma vidare

* Önskar vara del av ett större flöde när det gäller såväl ekonomin som att njuta av livet och ha tillit men känner att dina tankar kring pengar begränsar dig

”Så mycket insikt och konkreta verktyg att jobba med!” ”Ett helt nytt sätt att se på pengar och mycket lärorikt och utvecklande” sa deltagarna som var med. ”Det blev en magisk helomvändning i både kropp och sinne. TACK för alla genomarbetade och inte minst genomtänkta övningar, meditationer och alla andra redskap som vi fick med oss i den framtida penga flöde resan.”

Känner du att du sitter fast i ett förhållningssätt till pengar som begränsar dig? Känner du att du vill förändra din relation till pengar men inte vet hur?

Du är inte ensam! De allra flesta av oss har föreställningar om pengar som inte är sanna, men eftersom vi håller dem för sant så blir de sanna till sina konsekvenser.

Några exempel på föreställningar som håller oss tillbaka:

* Vi associerar tanken på att ha mycket pengar till girighet och orättvisor, och tycker därför att det är fult att ha och tjäna mycket pengar – konsekvensen blir att vi hellre har lite pengar än blir ”såna som vi inte vill vara”.

* Vi associerar att betala – släppa taget om våra pengar – med brist och rädsla att bli lurat, berövad och fråntagen det vi har och tillåter oss därför aldrig vare sig att ge eller våga investera, trots att en klok investering ofta kan ge oss mer i slutändan.

* Vi tillåter oss inte att ta emot något från nån utan motprestation, för då blir vi ”skyldiga”.

* Vi köper och ger till våra barn och andra omkring oss, men unnar oss aldrig något för egen del.

Att reflexmässigt tänka och säga att vi inte har råd är den perfekta ursäkten för att inte behöva göra någon förändring. Våra föreställningar om pengar speglar egentligen vår rädsla för förändring. Vårt ego avskyr förändring – även, eller kanske i synnerhet, förändringar som är bra för oss!

Denna helg utforskar vi vad rädslor för förändring egentligen handlar om!

Pengar är som vatten, energi som flödar fritt om vi inte blockerar den med våra föreställningar. Pengars energi är neutral, det är våra farhågor, våra tankevurpor och rädslor som ”förgiftar” en i sig själv ren energi.

Hur du använder dina pengar visar hur du tänker om dig själv! För att komma i rätt relation till pengar behöver vi komma i rätt relation till oss själva.

Denna kurshelg syftar inte till att göra dig ekonomiskt oberoende. Den syftar till att hjälpa dig följa dina drömmar oberoende av din ekonomi!

Gästlärare på utbildningen är en av Skellefteås budget-och skuldrådgivare, Peter Hedström.

Peter kommer att dela sina bästa tips på hur vi kan använda våra pengar på smartaste sätt. Du kommer också att få hjälp att räkna ut en budget i din privatekonomi och räkna på priser om du driver eller funderar på att starta företag.

Peter är idag expert på privatekonomi. Under sin egen resa fram till idag har han verkligen brottats med begränsande föreställningar om pengar och har kommit förbi dem. Under utbildningen kommer han att dela med sig av de erfarenheterna.

Jag och Peter är gifta, och vi har fortfarande olika infallsvinklar på pengar och ekonomi. Vi kommer att dela med oss av våra olika synsätt och hur vi löst olika frågor vilket kommer att bli lärorikt och underhållande för dig som är med!

Kursens upplägg:

Dag 1 Lördag

Om förändring, motivation och konsten att övervinna motstånd
Individuella övningar och frågor
Om din personliga relation till pengar?
Om dina tidigare erfarenheter av pengar?
Om din familjs synsätt och erfarenhet av pengar?

Vi kommer att använda ceremoni och meditation som verktyg för att släppa taget om de föreställningar som inte längre tjänar oss.

Dag 2 Söndag

Övningar kring din vildaste längtan och dina största drömmar:
Vilka är dina drömmar och mål?
Var ligger motståndet och hindren?
Vad kan du göra för att skifta ditt synsätt?
Om allt och mer därtill vore möjligt – hur skulle ditt liv se ut?

Vi kommer att använda ceremoni och meditation som verktyg för att komma i kontakt med vårt inre, vår själs kallelse och längtan!

Med hjälp av de fyra shamanska krafterna

– konsten att släppa taget
– konsten att leva utan rädsla
– konsten att följa sin själs kallelse
– konsten att flyga ovanför stormen

kan vi skifta våra tankar och därmed energin kring pengars negativa laddning. Den här helgen får du lära dig hur det går till!

Vi tror ofta att vi måste ha pengarna innan vi kan förverkliga drömmen. Min erfarenhet är att det är tvärtom.

För knappt tio år sen var det finanskris i världen och jag var då en ensamstående tvåbarnsmamma, kommunalanställd och sjukskriven. Jag var nyseparerad och hade nyss varit tvungen att ta ett banklån för att kunna köpa möbler till lägenheten. Jag hade en dröm om att gå en internationell utbildning i energimedicin. Med mitt utgångsläge såg det orimligt ut att kunna hoppa på en utbildning som under två års tid kom att kosta närmare 100 000 kr med alla resor och boende… Men det som hände var att jag höll fast vid drömmen och då ”följde pengarna med”.

Att jag följde den drömmen är det som lade grunden till att jag idag kan arbeta heltid med det jag älskar mest – att dela kunskaper som våra ursprungsbefolkningar bevarat om hur healing, livskraft och energi fungerar!

Jag började med att starta en enskild firma vid sidan av en anställning. Den extrainkomsten finansierade alla mina vidareutbildningar inklusive en resa till Peru. Min verksamhet gjorde också att jag skaffade en kundkrets som gillade det jag gjorde. Det var vägen till att våga ta steget till eget på heltid när jag verkligen var redo, och jag kunde göra det utan att behöva låna eller söka bidrag!

Kursen syftar till att hjälpa dig komma i kontakt med din vildaste längtan så du kan leva ett rikare liv än du kunde föreställa dig! Efter denna helg kommer du att ha verktygen för att skifta ditt sätt att tänka så din ekonomi verkar för dig och dina drömmar eftersom du inte längre gör den till ett hinder i dina föreställningar.

Varmt välkommen till en transformerande helg!

Tid: Lördag och söndag 10 – 17

Plats: Malakta, Malax

Pris: i priset ingår skriftligt material, fika samt ett bidrag till organisationen Hand in Hand. Hand in Hand hjälper kvinnor att starta företag genom utbildning och stöd, för att hennes familj ska ta sig ur fattigdom för gott! Läs mer på https://handinhand.nu

Kurshelgen kostar 390 euro.

Anmälan: snarast och senast 15 september via mail till anna@alight.me

Kursen kommer att göra att du lär dig otroligt mycket om dig själv! Det blir också en helg som kommer att förändra ditt förhållningssätt till ekonomi och pengar i grunden. Efter den här helgen kommer din livskraft att flöda, ditt tankesätt expanderar och det kommer att reflektera sig i att din ekonomi får verka för dig och inte, som tidigare, bli en ursäkt och ett hinder.