Välkommen till en inspirerande heldag kring våra möjligheter att förändra världen inifrån och ut!

Det är inte makthavare, frälsare eller den ekonomiska eliten som kommer att lösa de utmaningar som vi står inför. Så länge vi tror att ”någon annan” ska göra det som krävs så ger vi bort vår egen kraft.

Förändring sker när vi var och en gör vår del och hjälps åt för allas gemensamma bästa. Det finns inget ”vi och dom”, det finns bara vi. Vi behöver bli förändringen vi vill se i världen! Den förändring som sker i det yttre reflekterar vår inre medvetenhet.

Varmt välkommen till en dag i sällskap med medvetna vänner där du får inspiration från världens ursprungsbefolkningar som levt hållbart och medvetet i tusentals år. Dagen kommer att väcka nya tankar och du får möjlighet att se och reflektera över hur du själv kan bidra.

Några exempel:

* I Europa tänker vi att representativ demokrati är det mest rättvisa och medvetna sätt som finns att leda en befolkning, men visste du att det i Sydamerika fanns befolkningsgrupper som inte hade någon ledare? Först när de var hotade av krig och människor blev rädda så valde de en ledare. Vilken grad av medvetenhet krävde inte det?

* Sann gemenskap är relation utan maktutövning. Vi behöver inte ha makt över varann när var och en vet att de andra bara vill de bästa för alla. Det kan låta naivt men är fullt genomförbart! Alla begränsningar finns endast i vårt sinne.

* Visste du att det bästa sättet att få rörelse i en tom plånbok är att ge det bästa du har? Samma sak när vi känner tomhet och brist – när vi vill köpa något för att fylla tomrummet så kan vi bota det genom att ge. Du får en introduktion till tankarna i Tribal economy och lagen om heligt ömsesidigt utbyte som är ett alternativt sätt att skapa balans.

* Du blir i meditation guidad till fyra nivåer av medvetande (kropp, sinne/mind, själ och ande/spirit) för att komma i kontakt med din intuition, din kreativitet och få svar vad du kan göra för din egen skull och för världen under det nya året.

* Vi vet att det inte alltid är VAD vi gör som är det viktigaste, utan konsekvenserna skapas av HUR vi gör det. Vi reflekterar över vad som händer när vi medvetet väljer att ge från en plats av kärlek och vilja i stället för att agera från rädsla, otillräcklighet och prestation.

Innan dagen är slut delar vi med oss av våra tankar och idéer och hur vi bäst kan hjälpa oss själva, varandra och världen.
Du kommer att få med dig bra idéer som kan få fortsätta ”poppa” i oss under året som kommer. Du kommer att få en känsla av glädje och framtidstro. Denna dag tar vi vår kraft och medvetenhet tillbaka vilket ger oss glädje, hopp och styrka!

Varmt Välkommen!

Dag: lördag 2 februari
Tid: 10-16.00
Plats: Skellefteå, Medlefors folkhögskola

Pris: 950 kr inkl fika och digitalt kursmaterial att skriva ut och spara.

Lunch: Det finns möjlighet att äta Medlefors goda lunchbuffé för 139 kr, eller ta med egen sallad.

Ta med: yogamatta/liggunderlag för meditation. Papper och penna.

Bokning: mail till anna@alight.me eller PM  på Facebook. Har du önskemål eller allergier ang fikat så meddela mig.

Inbetalning i förskott via Swish 1234-002135, alternativt bankgiro 696-4274 märk betalningen med ditt namn.

Varmt välkommen!