Sommaren är en tid då vi  tänker att vi ska återhämta oss, ge oss tid för oss själva och hinna det vi tycker om att göra. Verkligheten blir ofta så att vi prioriterar oss själva sist för att finnas till för familj, släkt och vänner och gör mer av vad andra vill att vi ska göra än vad vi själva tycker är roligt.

Vill du göra en annan prioritering i sommar? Vill du lära dig något nytt och annorlunda? Vill du skapa tid och utrymme för din egen skull? Vill du göra något för ditt eget välmående som du kommer att ha glädje av resten av ditt liv? I så fall är detta erbjudande för dig!

Är du intresserad av att gå Munay-Ki 3-5 augusti i Skellefteå, sommarens helgkurs i shamanism från Peru?

Boka och betala din plats senast 28 juni så får du:

Delta i Eldceremoni vid fullmåne torsdag 28 juni utan kostnad

Delta i Nymånekväll fredag 13 juli utan kostnad

Värde totalt: 500 kr

Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller! Dela gärna till vänner som kan vara intresserade!

OM MUNAY-KI KURSEN:

Varmt välkommen till en helg där du får kliva in i en kärleksfull cirkel och ta del av kunskap från världens ursprungsbefolkningar! Inga förkunskaper behövs!

Detta är en utbildning för dig som:

– känner att du bär intuitiv kunskap och helandeförmåga som du vill utveckla

– längtar efter ett högre syfte med ditt liv och en djupare gemenskap med andra

– är trött på att vara begränsad av rädsla och vill leva i kärlek och tillit

– vill göra skillnad i världen för vår egen generation och våra barns framtid genom att leva med en högre medvetenhet

– känner att du på djupet vill återknyta kontakten med Moder Jord och allt levande

– känner en dragning till schamanism och visdomstraditioner från världens ursprungsbefolkningar

Du får en introduktion till den inkashamanska traditionen och ta emot de nio initieringarna som är deras gåva till oss i väst.

De gamla profetiorna från Sydamerikas ursprungsbefolkningar talar om en ny tid. Det sägs att Örnen och Kondoren ska mötas, att människor i världen ska enas för det högsta bästa.

I denna tid av stora förändringar finns enorma möjligheter att göra skillnad i världen. Profetiorna talar om att mänskligheten ska utvecklas till nästa steg i evolutionen och därmed nå en högre medvetenhet, komma i kontakt med sin sanna natur och inre visdom och inte längre styras av rädsla.

Munay-Ki initieringarna är en gåva från Perus medicinmän och kvinnor till oss i väst. Det är den energimässiga koden för att bli Homo Luminous, människan som bär ljus och visdom och tar ställning för det högsta bästa för allt levande och lever fri från rädsla.

Munay-Ki härstammar från ett ord på Quechua som betyder ”Jag älskar dig” och ”var som du är”. Munay-Ki består av nio initieringsriter som uppgraderar vår ljuskropp, som förankrar förändringar och ny kunskap och påskyndar helande och utveckling på livets alla plan.

Genom att säga Ja till initieringarna säger du också Ja till att släppa taget om begränsande mönster och Ja till att fullt ut omfamna din egen kraft. Riterna bär möjligheterna att utvecklas till den du verkligen är och möjligheten att transformera ditt liv på alla plan med insikten att det är du själv som skapar ditt liv.

En initiering är i det yttre en ritual för att markera en övergång. I det inre är en initiering en handling av mod. En initiering är att möta dig själv och det gudomliga – att komma i kontakt med det gudomliga inom dig!

De nio initieringarna har varit till en fantastisk hjälp för mig och många med mig som tagit emot dem. Initieringarna ger en energimässig uppgradering som ger oss kraft att göra förändringar i våra liv och förankrar oss i ett större sammanhang som en del av allt levande. De har hjälpt mig och många andra att leva med högre medvetenhet och integritet. Det är en stor glädje att få ge dessa initieringar vidare!

Plats: Varvsgatan 9 Skellefteå

Tid: Fredag 2 aug kl 18.00 – 21
Lördag 3 aug kl 9.00 – 17.00
Söndag 4 aug kl. 9.00 – 16.00

Pris: 3900 kr inkl moms för privatperson.
Företag 3900 + moms

I priset ingår fika och utbildningsmaterial.

Ta med: Du får utbildningsmaterial via mail som du kan skriva ut och ta med. Papper och penna.
Mikrovågsugn finns om du vill ta med egen matlåda.

Varmt välkommen till en helg som vi tillsammans gör fantastisk!

För att ta del av sommarerbjudandet bokar du via mail anna@alight.me och får din plats bekräftad. Därefter betalar du in hela kursavgiften senast 28 juni via Swish till 1234-00 21 35 eller faktura, ange i så fall fakturaadress i mailet. Vid förhinder sker återbetalning endast vid egen eller nära anhörigs akuta sjukdom.

Vill du ha mer information? Boka gärna ett kostnadsfritt samtal här så kontaktar jag dig!

Du är också varmt välkommen att boka en personlig session för att få en egen upplevelse av vad healing innebär! Jag finns i Skellefteå hela sommaren och du bokar din tid här. Kostnad 595 kr.